// Plan van aanpak

Hoe pakken wij dit aan?

Hoe nu verder?

U heeft besloten om bij ons u website onder te brengen, dan neemt u contact op via telefoon 06 3619 5476 of e-mail info@flatondesigns.nl

De kracht van een goede website wordt grotendeels bepaald door de de communicatie tussen de opdrachtgever en het bedrijf. Ons plan van aanpak start daarom bij de communicatie bij de klant. Er wordt een vrijblijvende afspraak gemaakt voor een briefing, op basis van dit gesprek brengen we u wensen en ideeën in kaart. Afhankelijk van het aangeleverde materiaal, duurt het ongeveer 7 tot 10 werkdagen voor de eerste versie van u nieuwe website.

Er zal een 2de vrijblijvende afspraak voor het interieur en exterieur fotografie gemaakt worden, voor de snelheid van de ontwikkeling komt dit het beste uit tussen de 1ste en 10de werkdag.


Evaluatie en controleronde

Nadat we een preview hebben laten zien, deze preview is een volledig werkende versie van je website. Je kan hiermee het complete design, de menustructuur en werking van de functionaliteiten zoals een fotmulier en het menu uitgebreid testen. Uiteraard wil je de website eerst goedkeuren voordat we hem voor je online zetten.

Nadat we eventuele correcties op jouw verzoek hebben doorgevoerd en je hebt aangegeven 100% tevreden te zijn over het resultaat zetten we de website online. Hierbij koppelen we jouw (huidige) domeinnaam aan de nieuwe website en stellen we indien nodig (nieuwe) e-mailadressen voor je in. Geen zorgen. Alles wordt voor je verzorgd.


Hoe zit het met betalingen, contractduur?

U betaalt 0% van de opstartkosten vooraf en 100% als u volledig tevreden bent en live gaan van de website. Op dat moment gaat het website abonnement ook in. Het abonnement van 25 euro ( All-in Pakket of Horeca pakket) kan maandelijks per automatische incasso worden voldaan. Als u wilt opzeggen, dan word u niet gehouden aan een opzegtermijn.

Ik heb meteen al een vraag

Binnen 1 werkdag een antwoord via telefoon of mail.

Bedankt voor u vraag, wij komen hier z.s.m op terug.

Er gaat iets niet helemaal goed.

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

Is de eerste afspraak vrijblijvend?
Wij komen geheel vrijbijvend naar u toe.

Hoe snel kan een website ontwikkeld worden?
Met de benodigde informatie van u bedrijf kan de site worden ontwikkeld en zal tussen 7 en 10 werkdagen online staan.

Ik heb al een domeinnaam, kan ik dit verhuizen?
Dit kan verhuisd worden naar de servers van Flaton Designs.

Fotograferen jullie ook woningen voor verkoop?
Wij fotograferen alles op het gebied van woning en bedrijf visualisaties, ook u woning om u huis nóg sneller te kunnen verkopen of verhuren.

Zit ik aan het website abbonement vast?
Nee, u zit nergens aan vast, per maand opzegbaar.

Kan ik mijn eigen drukwerk ontwerp aanleveren?
Nee, wij leveren uitsluitend drukwerk wat vormgegeven is door Flaton Designs zelf.

Top