// Kennis maken

zelfverzekerd & betrouwbaar.

Flaton is een betrouwbare design studio, gepassioneerd in het realiseren van mooie merken en digitale oplossingen. Innoverend op het gebied van web ontwikkeling en visualisatie.
Gefocust op kwaliteit, afwerking en vooral optimale service vóór en ná de realisatie van ons product.

Sinds 2012

Sinds 2012 is Flaton Designs officieel gelanceerd als webbureau. Als persoon "Tony Flaton" vorm ik Flaton Designs en met mijn persoonlijke aanpak kan ik een zorgvuldig, mooi en afgewerkt product aanbieden. Mijn persoonlijke eigenschappen heeft hier veel invloed op, ik ben een perfectionist en ik stop pas als ik zelf 100% tevreden ben.

Al snel heb ik het woord webbureau vervangen door design studio omdat ik niet alleen focus op web ontwikkeling en vormgeving maar ook op fotografie en drukwerk. En omdat het stoer klinkt, vooral dat.

Diensten

De diensten die Flaton Designs aanbiedt zijn er om jou als bedrijf of organisatie op schitterende wijze vast te leggen zodat elke bezoeker een realistisch beeld heeft. Een website zorgt ervoor dat er online een prachtig visitekaartje staat die precies vormgeeft wie jullie nou eigenlijk zijn. De fotografie van bijv. de interieur en exterieur voor dat realistisch beeld en het drukwerk om iedereen te laten weten om langs te komen.

De fotografie kan ook gebruikt worden voor andere doeleinde en niet persé alleen de website of drukwerk. Voor en na foto's van een project? Verkoop of verhuur van u huis of bedrijf? Alles is mogelijk.

Mijn doel is om een volledig product te realiseren en niet alleen een website. Een website is een belangrijk online visitekaartje voor u bedrijf en dat neem ik zeer serieus. Hierbij maak ik ook gebruik van professionele fotografie om een nog beter eind product te kunnen leveren. Mijn prioriteiten liggen bij de kwaliteit, service en efficiënte ontwikkeling. Ik verzorg de ontwikkeling, opmaat design voor website / drukwerk & interieur / exterieur fotografie.

Tony Flaton oprichter

Ik heb meteen al een vraag

Binnen 1 werkdag een antwoord via telefoon of mail.

Bedankt voor u vraag, wij komen hier z.s.m op terug.

Er gaat iets niet helemaal goed.

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

Is de eerste afspraak vrijblijvend?
Wij komen geheel vrijbijvend naar u toe.

Hoe snel kan een website ontwikkeld worden?
Met de benodigde informatie van u bedrijf kan de site worden ontwikkeld en zal tussen 7 en 10 werkdagen online staan.

Ik heb al een domeinnaam, kan ik dit verhuizen?
Dit kan verhuisd worden naar de servers van Flaton Designs.

Fotograferen jullie ook woningen voor verkoop?
Wij fotograferen alles op het gebied van woning en bedrijf visualisaties, ook u woning om u huis nóg sneller te kunnen verkopen of verhuren.

Zit ik aan het website abbonement vast?
Nee, u zit nergens aan vast, per maand opzegbaar.

Kan ik mijn eigen drukwerk ontwerp aanleveren?
Nee, wij leveren uitsluitend drukwerk wat vormgegeven is door Flaton Designs zelf.

Top